Ilmoittaudu nyt: alumnitapaaminen Helsingissä 10. lokakuuta

VYY-Alumni koolla Helsingissä 10. lokakuuta Helsingissä

Entisten vyyläisten toinen (i.e. vuotuinen ja perinteikäs) alumnitapaaminen järjestetään lauantaina, 10. lokakuuta klo 18 alkaen ravintola Helmessä. Ohjelmassa on mm. kuulumisten vaihtoa rennossa meiningissä.

Merkitse ajankohta jo nyt kalenteriisi – lisätietoa tapahtumasta seuraa myöhemmin. Voit myös välittää kutsua eteenpäin, jos vanha VYY-taisteluparisi puuttuu kutsulistalta.

Tapahtuman osallistumismaksu on 20 euroa, joka sisältää Helmen maukkaan ja runsaan buffet-pöydän antimet. Tapahtuma on VYY-Alumnin vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneille jäsenille ilmainen.

Olethan ystävällinen ja ilmoittaudut alla olevan linkin kautta. Voit myös kopioida ilmoittautumislinkin osoitteen ja jakaa sen vaikka sähköpostitse muille tutuille entisille vyyläisille. Lomakkeella voit myös hakea yhdistyksen jäseneksi, vaikka et pääsisikään tapaamiseen paikalle.

Ilmoittaudu nyt: http://vyyalumni.fi/ilmoittaudu

Kutsu alumniystäväsi mukaan: https://www.facebook.com/events/1453202778342437/

Sydämellisesti tervetuloa!

Lisätietoja:

Lauri Vaisto
lauri.vaisto@outokumpu.com
040 550 1103

Visa Kananoja
visa@kananoja.com
040 767 2453

VYY-alumni on vuonna 2012 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää kaikkia entisiä vyyläisiä vanhoista hallituslaisista ja edaattoreista satunnaisiin kemuvaliokunta-aktiiveihin.