Ilmoittaudu nyt: alumnitapaaminen Helsingissä 23. elokuuta

VYY-alumnit kohtaavat 23. elokuuta Helsingissä

VYY-alumni on vuonna 2012 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää kaikkia entisiä vyyläisiä. Olemme nyt järjestämässä ensimmäistä alumnitapaamista Helsingissä. Jatkossa tarkoituksena on järjestää kaksi vuotuista kokoontumista, yksi Helsingissä ja toinen Vaasassa.

Ensimmäinen tapaamisemme 23.8. järjestetään omakustanteisena lounastapaamisena jossain Helsingin keskustan tuntumassa. Ohjelma on vaasalaiseen tapaan rennon asiallinen. Pitkien puhemaratonien sijaan painotamme viihtymistä, yhdessäoloa sekä kokemusten ja kuulumisten jakamista. Pari lauluakin voidaan vetäistä, jos joku uskaltaa sitä ehdottaa.

Koska kyseessä on ensimmäinen ns. virallinen alumnitapaaminen, tämä on myös erinomainen tilaisuus tulla esittämään toiveita siitä, millaisia tapaamisten haluaisi jatkossa olevan. Varaamme tilan elokuun alussa sen mukaan, kuinka paljon osallistujia on ilmoittautunut ja ilmoitamme sen kaikille.

Olethan ystävällinen ja ilmoittaudut alla olevan linkin kautta. Voit myös kopioida ilmoittautumislinkin osoitteen ja jakaa sen vaikka sähköpostitse muille tutuille entisille vyyläisille.

Ilmoittaudu nyt: http://vyyalumni.fi/toiminta/vyy-alumnit-kohtaavat-23-8/

Kutsu alumniystäväsi mukaan: https://www.facebook.com/events/325593784282218/

Lisätietoja:

Lauri Vaisto
lauri.vaisto@outokumpu.com
040 550 1103

Visa Kananoja
visa@kananoja.com
040 767 2453

Sydämellisesti tervetuloa!